• Home »
  • Actualitate »
  • Asociația culturală Vis de Artist anunță lansarea proiectului ”Botoșaniul muzical”

Asociația culturală Vis de Artist anunță lansarea proiectului ”Botoșaniul muzical”

image_pdfimage_print

Asociația culturală Vis de Artist anunță lansarea proiectului ”Botoșaniul muzical”, organizat în parteneriat cu Muzeul Județean Botoșani.  Proiectul se va derula în perioada 9 mai – 30 iunie 2016 în Botoșani, scopul acestuia fiind de a oferi o mai mare vizibilitate pe plan local, naţional şi internaţional tradiţiei culturale botoşănene.

Afis

Evenimentul se va desfășura în data de 21 iunie, de Ziua Europeană a Muzicii, la Muzeul Județean Botoșani, după următorul program: ora 18 – Lansarea publicaţiei ”Botoşani, oraş al muzicii europene”, vol. al II-lea; ora 19 – Re­ci­talul Vis de Artist, ora 19.30 – În­tâl­nirea cu artiștii Gabriela Costa și Alex Man.

Proiectul ”Botoșaniul muzical” este inclus în cadrul programului cultural-artistic-educativ ”Întâlnirea de astăzi” și urmărește să atingă mai multe rezultate, precum: editarea unei publicaţii de calitate prin intermediul căreia să fie promovate valorile muzicale locale, diseminarea ultimelor rezultate desprinse din studiile publicate, organizarea unui recital muzical calitativ pentru publicul botoșănean, realizarea unei întâlniri între două personalități muzicale şi participanți/comunitatea locală.

Proiectul este realizat cu sprijinul Municipiului Botoșani și al Consiliului Local Botoșani. Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Municipiului Botoșani și nu implică nici o responsabilitate din partea acestuia.

 

367 Vizualizari totale 1 Vizualizari astazi