Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Deputatul dorohoian Dan Șlincu a cerut părerea locuitorilor municipiului, în cadrul unei acțiuni organizate de PSD, de ziua Europei - FOTOGALERIE
Dan MăzurașuData 09.05.2021 - 15:04:03
Politic
„Să nu vindem pămâturile României străinilor”, „Libertate, să ne decidem noi viitorul”, „Să ne păstrăm credința”, „Viitor mai bun, salarii ca în Europa” sau „Să ne păstrăm familia creștină, valorile ei adevărate!”, sunt doar câteva dintre mesajele scrise de dorohoieni, pe panoul instalat pe Pietonal, astăzi, 9 mai, în cadrul unei acțiuni organizate de Partidul Social Democrat (PSD) împreună cu organizația PES activists Botoșani, cu ocazia Zilei Europei.
DISTRIBUIE           

Acțiunea, intitulată „Ziua Europei. Un plan european pentru România”, s-a desfășurat la nivel național, organizatorii dorind să sublinieze „mesajul nostru politic în raport cu această zi semnificativă pentru aparteneța României la Uniunea Europeană”, după cum se arată în adresa transmisă de la Centru către organizațiile teritoriale PSD.

La Dorohoi acțiunea a început la ora 11,15 și s-a desfășurat pe Pietonal, în apropierea primăriei, finalizându-se în jurul orei 13.30. La ea au participat aproximativ zece consilieri municipali PSD, avându-l în frunte pe deputatul dorohoian Dan Șlincu.

„Astăzi, 9 mai, de Ziua Europei, PSD face o acțiune intitulată „Ziua Europei. Un plan european pentru România”. În județ, acțiunea se desfășoară la Botoșani și la Dorohoi. La Dorohoi acțiunea se desfășoară pe Pietonalul din centrul municipiului, cu începere de la ora 11.15 până la ora 13.30. Participă aproximativ 10 membri PSD, Consilierii locali. Acțiunea constă în culegerea opiniilor dorohoienilor cu privire la viitorul Europei și dorințele, așteptările lor de la Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Sperăm să avem cât mai mulți cetățeni ai municipiului Dorohoi care să-și exprime opiniile, solicitările și așteptările de la acest Plan Național de Redresare și Reziliență”, a declarat deputatul PSD Dan Șlincu, pentru Realitatea Dorohoiană.

Pe parcursul celor aproximativ două ore, cât a durat acțiunea, reprezentanții PSD au dialogat cu dorohoienii care au tranzitat Pietonalul, le-au înmânat stegulețe tricolore și cele cu însemnele Uniunii Europene și i-au îndemnat să scrie pe clip-board-ul instalat pe Pietonal, mesaje privind așteptările pe care le au cu privire la viitorul Europei și al Planului Național de Redresare și Reziliență.

Mesajele scrise de dorohoieni le puteți vedea în galeria foto de la sfârșitul articolului.

 

 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
VIDEO - Deputatul dorohoian PSD Dan Șlincu, critici dure la adresa guvernului și ministrului Ghinea: „Cristian Ghinea a atins nivelul maxim al incompetenței sale prin PNRR. În România PNRR aduce sărăcie și austeritate, respectiv taxe mai mari, înghețări și tăieri de venituri deghizate în reforme”
Lucian Trufin: „PNL și USR dau mână liberă speculanților și fondurilor de investiții, să cumpere pământul românesc!”
PSD Botoșani continuă pentru al 8-lea an tradiția de cinstire a eroilor naționali - FOTOGALERIE
Deputat PSD Dan Șlincu: „Donarea de sânge face diferența dintre viață și moarte! Fiecare dintre noi avem puterea și datoria să ne ajutăm semenii!”
Marius Budăi: „Guvernul Dreptei a șters Botoșaniul și toată Moldova de pe harta investițiilor pentru următorii 5 ani”
Alexandra Huțu, deputat PSD: „Statul de Dreapta: 7 lei/zi, alocația unui elev versus 1.500 lei/zi salariul cumulat al premierului senator Cîțu”
Dan Șlincu, PSD: „DN28B și DN29D din județul Botoșani lăsate în paragină în aproape 2 ani de guvernare PNL-USR”
Cadouri oferite copiilor, de către liberalii botoșăneni, de 1 iunie
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Senin
20.74 °C
Minim: 20.23 °C
Maxim: 32.37 °C
Cele mai citite
Invitație pentru absolvenții clasei a VIII-a. Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi își așteaptă bobocii în casă nouă!
1788
ALERTĂ – Dorohoiul și comuna Broscăuți râmân astăzi fără apă
1308
VIDEO – Inundații în județ. Curți inundate, drumuri avariate
673
DOROHOI – Femeie surprinsă de jandarmi, în Piața centrală, când se aproviziona cu țigări de contrabandă
636
Mesaj RO Alert, pentru locuitorii din Hudești, din cauza apariției unui urs
555
Bărbat ajuns la spital în urma unui accident rutier
458
VIDEO&FOTO - Curți inundate, copaci rupți de vânt, stâlpi electrici incendiați, drumuri avariate, sunt câteva din efectele ploilor torențiale din această după amiază, în județ
449
Primăria Șendriceni - ANUNȚ LICITAȚIE
365
DAS Dorohoi – Comunicat privind acordarea de ajutoare financiare
344
Cod Galben de ploi și vânt, în județ, până mâine seară
292
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
De vânzare două vile în Dorohoi
Primăria Șendriceni - ANUNȚ LICITAȚIE
DAS Dorohoi - ANUNȚ privind acordarea tichetelor sociale pentru gradiniţă aferente lunii MAI 2021
Primăria Dorohoi – Anunț de consultare publică
DOROHOI - Direcția de Asistență Socială angajează
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord