Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Doina Federovici: „Cosmin Andrei și Lucian Trufin sunt singurii care pot accelera dezvoltarea municipiului și județului Botoșani împreună cu echipa PSD de consilieri municipali și județeni” - VIDEO
Realitatea DorohoianăData 07.06.2024 - 11:03:04
Politic
Dragi botoșăneni, avem nevoie de persoane cu experiență și expertiză în administrație publică, care au dovedit că pot aduce fonduri europene, finaliza și genera proiecte pentru municipiul și județul nostru.
DISTRIBUIE           

Cosmin Andrei și Lucian Trufin sunt cei mai calificați pentru a continua dezvoltarea municipiului și județului Botoșani alături de echipele de consilieri de la Consiliul Municipal și Consiliul Județean. Nu ne permitem începători în administrație. Avem nevoie și la municipiul și la județul Botoșani de oameni cu experiență administrativă pentru a menține ritmul de implementare al proiectelor cu fonduri europene de sute de milioane de euro aflate în implementare.

Județul și municipiul Botoșani și toți botoșănenii nu pot pierde proiecte esențiale pentru dezvoltarea regiunii noastre, cum este drumul de mare viteză Botoșani-Suceava, care este în proiectare pentru că contracandidatul de la PNL nu cunoaște, nu e interesat și spune că e o fantasmagorie, ceea ce e deja semnat, atât de Cosmin Andrei și de mine ca președinte al Consiliului Județean, cât și de administrația liberală din Suceava.

Acest mod de a lua în râs proiectele pentru care noi ne-am străduit să aducem bani europeni arată o imaturitate administrativă și o lipsă de experiență în administrația publică. Tocmai acest comportament imatur m-a determinat să propun acel Pact pentru continuitatea proiectelor europene la Consiliul Județean, ca să atrag atenția că sunt lucruri serioase, iar botoșănenii să aibă garanția că aceste proiecte vor fi duse la bun sfârșit, indiferent cine va câștiga alegerile.

Noi PSD Botoșani ne dorim colaborare și deschidere pentru continuarea dezvoltării județului Botoșani, nu orgolii personale, atacuri la persoană, jigniri, scandaluri și alte lucruri de genul acesta. Toți candidații PSD Botoșani, inclusiv Cosmin Andrei și Lucian Trufin vor coopera cu toți primarii și consilierii locali și județeni pentru acclerarea dezvoltării și derularea programelor de investiții de la nivel local și județean.

Echipa de candidați ai PSD Botoșani alături de mine și de Cosmin Andrei și Lucian Trufin vom face tot ce ține de noi pentru atragerea de fonduri în județul Botoșani și realizarea de investiții în fiecare comunitate locală în următorii patru ani.

Împreună continuăm dezvoltarea județului!

Sursa: comunicat de presă

Urmăriţi ştirile RealitateaDorohoiana.ro si pe Google News

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Comunicat - Cătălin Flutur schimbat de la conducerea PNL Botoșani, din cauza rezultatului slab obținut la alegeri. Vezi cine a preluat șefia organizației
Primarul Dorin Alexandrescu mulțumește dorohoienilor - „Fãrã implicarea dumneavoastră ORAŞUL REALIZÃRILOR, nu ar fi prins contur!”
Candidatul AUR pentru funcția de primar al municipiului a votat pentru „schimbarea cinstită a Dorohoiului” - FOTO
Corneliu Tărnăuceanu, candidatul AUR pentru conducerea primăriei Șendriceni: „Am votat pentru o necesară schimbare la nivelul conducerii administrației”
Valeriu Iftime, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean și-a întrerupt campania electorală
Sesizare adresată redacției Realitatea Dorohoiană - Autoritatea Electorală Permanentă fără soluții și îngăduitoare cu neregulile semnalate la Văculești unde totul e posibil atâta timp cât candidat la funcția de primar este susținut de partidul aflate la putere
Dan Șlincu, PSD: „Crește salariul minim și se majorează indemnizațiile pentru copiii şi adulţii cu handicap grav”
Deputat Alexandra Huțu: „Vești bune de Ziua Familiei pentru cuplurile care vor să devine părinți: Programul Național pentru creşterea natalităţii continuă și în acest an.”
Sondaj
Cele mai citite
Camion încărcat cu gunoi răsturnat pe o stradă din Dorohoi
3318
Copaci doborâți de vânt, cabluri electrice rupte, un acoperiș smuls, sunt câteva dintre situațiile generate de fenomenele meteo de astăzi - FOTOGALERIE
1392
Eroii neamului comemorați astăzi de către dorohoieni - VIDEO&FOTOGALERIE
1110
Primarul Dorin Alexandrescu mulțumește dorohoienilor - „Fãrã implicarea dumneavoastră ORAŞUL REALIZÃRILOR, nu ar fi prins contur!”
872
Copii actori din Dorohoi, câștigători ai Festivalului „Aripile speranței” desfășurat la Iași - FOTOGALERIE
745
Curți inundate la Dorohoi în urma ploii de ieri după-amiază. Pompierii au intervenit - FOTO
629
DOROHOI - Educație rutieră la Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Iacob” - FOTO
621
COD PORTOCALIU de instabilitate atmosferică pentru județul Botoșani. Sunt așteptate vijelii puternice, grindină, averse torențiale
503
ALERTĂ - Cod galben de inundații pe râurile Bașeu, Sitna, Prut, Jijia și afluenții acestora, până la ora 20:00
390
DOROHOI – Astăzi, recital de pian la Muzeul Memorial „George Enescu”
380
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Post de îngrijitor scos la concurs la Jandarmeria Botoșani
Anunt privind acordul de mediu pentru proiectul "Proiectare si executie foraj apa pentru alimentare pepiniera silvica", Pomarla
Jandarmeria Botoșani angajează bucătar
Dorin Alexandrescu - Apreciere și respect de Ziua Învățătorului
Primăria Dorohoi – Anunț licitație publică cu strigare pentru vânzarea unor terenuri intravilane
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord