Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
DOROHOI - Colegiul Național „Grigore Ghica”: Festivitatea absolvenților clasei a XII-a - FOTO
Realitatea DorohoianăData 07.06.2024 - 07:17:11
Educatie
Pe data de 3 iunie 2024, Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi a găzduit festivitatea de absolvire a claselor a XII-a, un eveniment plin de emoție și bucurie, care a marcat sfârșitul unui capitol important în viața elevilor noștri și începutul unei noi etape pline de promisiuni. 
DISTRIBUIE           

Mesajul emoționant, al domnului primar, ing. Dorin Alexandrescu, invitatul evenimentului, a fost completat de cuvintele de încurajare și sfaturi din partea profesorilor diriginți, creând un moment de reflecție și apreciere pentru anii petrecuți împreună.

Discursurile emoționante din cadrul festivității au înlăcrimat ochii celor prezenți și au răscolit nostalgia unor ani trecuți, atingând sufletele elevilor mai mici, profesorilor, diriginților, părinților, dar mai cu seamă, sufletele absolvenților.

Domnul director, prof. Șlincu Georgel, a transmis un mesaj plin de încărcătură emoțională, plin de speranță și mândrie elevilor: „Am bucuria de a mă adresa unor aproape adulți acum în 2024 și pe care i-am primit în septembrie 2020 ca pe copii care pășeau spre adolescență. Menirea școlii este de a vă educa și asta înseamnă dobândirea de cunoștințe la diferite materii, care vor contribui la formarea voastră profesională, formarea de abilități – pentru ca ceea ce ați învățat pe parcursul anilor de liceu să folosiți în viața de zi cu zi- și nu în ultimul rând, de atitudini, care vă vor ajuta să vă raportați corect la voi înșivă și la ceilalți și să faceți cele mai fericite alegeri în viață.

      Sperăm să vă fi transmis cunoștințele la înalte exigențe și acestea să vă ajute să obțineți succesele dorite, iar școala noastră  să contribuie la reușita voastră. Proiectele extrașcolare și extracurriculare desfășurate, sperăm că v-au deschis orizonturi noi spre cunoaștere și mai ales comunicare făcându-vă să vă doriți mai mult de la voi și să vreți permanent să vă autodepășiți.

    Luați cu voi amintiri, prietenii (unele pentru o viață) și o mulțime de visuri pe care vi le-ați făcut și care, noi cei de la Ghica, vă dorim să vi le realizați în totalitate.

    Tinerețea vă face să vă doriți reușita și succesul cât mai curând, dar nu uitați că și răbdarea este o calitate ce vă poate conduce spre succes și că și eșecul face parte din viață, dar ține de voi să-l faceți pasager.

    În numele meu și al colegilor mei vă mulțumim pentru elanul tineresc și entuziasmul cu care ne-ați contaminat și care ne-au făcut să uităm de trecerea anilor. Cu siguranță că am luat și noi un strop de bucurie, făcându-ne de multe ori să uităm grijile cotidiene.

     Ne dorim să vă amintiți cu drag de școală și să reveniți cu plăcere ori de câte ori veți simți că ceva din cei patru ani petrecuți cu noi, vă cheamă!

     Urmează pentru voi examene importante bacalaureat, facultate, pentru unii școli postliceale și ce mai considerați voi, dar nu uitați și de examenul reușitei voastre ca oameni, și la toate  noi vă dorim succes maxim!”

    Momentul culminant a fost aruncarea tocilor, simbolizând eliberarea și începutul unei noi călătorii. Zâmbetele, lacrimile de bucurie și îmbrățișările au încheiat o zi plină de emoție și speranță. 

(prof. Monica Ifrim, consilier educativ)

 

 

Urmăriţi ştirile RealitateaDorohoiana.ro si pe Google News

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi - liceul TĂU!
Seminare de formare pe temele „Comunicare„ și „Lucrul în echipă”, desfășurate în Parohia „Sfinții Constantin și Elena” din Dorohoi - FOTO
DOROHOI – Astăzi, recital de pian la Muzeul Memorial „George Enescu”
DOROHOI - Colegiul Național ”Grigore Ghica” la Festivalului-Concurs de cultură și civilizație CDIdei în cărți - FOTO
DOROHOI - Educație rutieră la Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Iacob” - FOTO
Copii actori din Dorohoi, câștigători ai Festivalului „Aripile speranței” desfășurat la Iași - FOTOGALERIE
Zilele Eminescu, ediția iunie 2024
Ziua Copilului sărbătorită în Parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena" din Broscăuți - FOTOGALERIE
Sondaj
Cele mai citite
Camion încărcat cu gunoi răsturnat pe o stradă din Dorohoi
3318
Copaci doborâți de vânt, cabluri electrice rupte, un acoperiș smuls, sunt câteva dintre situațiile generate de fenomenele meteo de astăzi - FOTOGALERIE
1392
Eroii neamului comemorați astăzi de către dorohoieni - VIDEO&FOTOGALERIE
1110
Primarul Dorin Alexandrescu mulțumește dorohoienilor - „Fãrã implicarea dumneavoastră ORAŞUL REALIZÃRILOR, nu ar fi prins contur!”
871
Copii actori din Dorohoi, câștigători ai Festivalului „Aripile speranței” desfășurat la Iași - FOTOGALERIE
745
Curți inundate la Dorohoi în urma ploii de ieri după-amiază. Pompierii au intervenit - FOTO
629
DOROHOI - Educație rutieră la Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Iacob” - FOTO
621
COD PORTOCALIU de instabilitate atmosferică pentru județul Botoșani. Sunt așteptate vijelii puternice, grindină, averse torențiale
502
ALERTĂ - Cod galben de inundații pe râurile Bașeu, Sitna, Prut, Jijia și afluenții acestora, până la ora 20:00
390
DOROHOI – Astăzi, recital de pian la Muzeul Memorial „George Enescu”
380
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Post de îngrijitor scos la concurs la Jandarmeria Botoșani
Anunt privind acordul de mediu pentru proiectul "Proiectare si executie foraj apa pentru alimentare pepiniera silvica", Pomarla
Jandarmeria Botoșani angajează bucătar
Dorin Alexandrescu - Apreciere și respect de Ziua Învățătorului
Primăria Dorohoi – Anunț licitație publică cu strigare pentru vânzarea unor terenuri intravilane
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord