Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Echipa de la PSD Botoșani continuă să trimită profesioniști în administrația centrală prin detașarea Cristinei Anton la conducerea ANPIS
Realitatea DorohoianăData 26.04.2022 - 10:43:52
Politic
Cristina Anton
Începând cu 22 aprilie, directorul executiv al Casei de Pensii Botoșani, Cristina Elena Anton a fost detașată în funcția de director general la Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție pentru o perioadă de șase luni.
DISTRIBUIE           

Odată cu intrarea la guvernare a PSD la finalul anului trecut, Organizația Județeană a social democraților din Botoșani și-a desemnat mai mulți oameni profesioniști și cu experiență în domeniile lor de activitate pentru a se ocupa de domenii importante la nivelul administrației centrale.

Pregătirea educațională în domeniul relațiilor publice și al comunicării, dublată de cea din domeniul economic, specializările în management și resurse umane, experiența profesională de la conducerea Casei de Pensii a Județului Botoșani și de la Direcția Județeană de Tineret și Sport precum și din domeniul administrației publice în cadrul mai multor companii locale au reprezentat motive temeinice pentru alegerea Cristinei Anton pentru postul de director general la Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție.

Este o mare onoare și totodată o responsabilitate imensă reprezentarea la nivel național a tuturor agențiilor pentru plăți și inspecție socială județene, dar sunt sigură că împreună cu colegii din cadrul structurii centrale și cu cei din teritoriu vom reuși să facem față tuturor provocărilor din această perioadă dificilă din punct de vedere economic. Misiunea mea, la fel ca în toate funcțiile pe care le-am ocupat, fie că a fost vorba de Casa de Pensii din Botoșani, fie de Direcția de Tineret Botoșani, fie de Consiliul Local Dorohoi, va fi aceea de a mă asigura că toți beneficiarii își primesc drepturile la timp, că nu există sincope în activitatea instituțiilor din subordine, că nu vor fi abuzuri și că vom găsi soluții la toate solicitările. Acum, mai mult ca oricând, fiind o perioadă de crize sociale și economice care se suprapun în toate domeniile de activitate trebuie să punem cât mai repede în aplicare toate măsurile de protecție socială ale guvernului pentru susținerea celor nevoiași ca să își asigure strictul necesar”, a declarat Cristina Anton, noul director general al Agenției Naționale pentru Plăți și Inspecție.

PSD știe că scumpirea alimentelor este principala temere a românilor și tocmai de aceea a venit cu pachetul de măsuri „SPRIJIN PENTRU ROMÂNIA” care include soluții pentru combaterea creșterii prețurilor în special în rândul persoanelor vulnerabile, în plus față de plafonarea facturilor la electricitate și gaze naturale.

Este important să facem tot ce putem la nivel guvernamental și la nivelul administrației publice locale astfel încât să alocăm mai multe resurse pentru sprijinirea populației și economiei ca să depășească acestă situație în care toată Europa se confruntă cu o inflație ridicată și implicit cu o scădere a puterii de cumpărare. Datoria noastră e să nu lăsăm pe nimeni în urmă, de aceea trebuie să avem oameni profesioniști, cu experiență profesională solidă care să aplice toate măsurile din pachetul de protecție socială și de stimulare a producătorilor locali inițiat de PSD. Echipa social-democrată din județul Botoșani a avut tot timpul resurse umane calificate care au confirmat în toate funcțiile ocupate, atât la nivel local, cât și în administrația centrală”, a declarat ministrul botoșănean al Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi.

Sursa: Comunicat de presă

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Dan Șlincu: „Odată cu intrarea PSD la guvernare, Autostrada Moldovei-A7, începe să prindă contur”
Alexandra Huțu: „Astăzi a fost aprobat Programul social de interes național de susținere a cuplurilor și a persoanelor singure, pentru creșterea natalității”
Prioritățile parlamentarilor PSD Botoșani în noua sesiune legislativă: creșterea veniturilor populației, susținerea companiilor românești și reglementarea pieței energiei
Deputatul Alexandra Huțu: „Susținem în continuare dezvoltarea tuturor comunităților locale din Botoșani în ceea ce privește utilitățile de bază pentru botoșăneni”
Deputat Dan Șlincu - Programele susținute de PSD și suplimentarea fondurilor pentru Anghel Saligny au generat 76 de proiecte pentru modernizarea drumurilor din 60 de localități din Botoșani
Alexandra Huțu: „Președintele Administrației Fondului pentru Mediu va efectua vineri o vizită de lucru la Botoșani”
USR acordă CONSULTANŢĂ BOTOŞĂNENILOR INTERESAŢI de finanţarea proiectelor din societatea civilă şi reclamă ilegalităţi în procedura Primăriei Botoşani
OFSD Botoșani alături de copiii din Răuseni - FOTOGALERIE
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Noros
11.15 °C
Minim: 10.63 °C
Maxim: 20.47 °C
Cele mai citite
Zilele Municipiului Dorohoi, la 615 ani de la prima atestare documentară. Concerte, expoziții și CARLA’S DREAMS în recital. Vezi programul complet!
1588
Două persoane spitalizate în această seară în urma unui accident rutier - FOTO
433
EXERCIȚIU: Intervenție la un accident rutier cu 14 victime - FOTOGALERIE
416
Primarul Alexandrescu a semnat la București contractul de finanțare pentru construirea unei creșe în Dorohoi
410
O nouă investiție la Dorohoi. Primarul Alexandrescu a semnat contractul de execuție a lucrărilor de modernizare a Grădiniței nr. 8
405
Bărbat din Broscăuți prins conducând fără a deține permis de conducere
331
Tânăr spitalizat după ce s-a răsturnat cu mașina!
272
VIDEO&FOTO - Tânăr din Botoșani, în vârstă de 23 de ani, reținut pentru viol și tâlhărie calificată
266
Armă deținută ilegal, ridicată de către polițiști
253
Tânără cercetată pentru că nu a predat autorităților 10.000 de lei, găsiți în zona pieței
240
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
ÎNCHIRIEZ ÎN DOROHOI
Primăria Dorohoi - Anunț privind scutirea majorărilor de întârziere la plata impozitelor și taxelor locale
Primăria Dorohoi – Anunț licitație publică
DOROHOI - Anunț privind acordarea tichetelor sociale pentru grădiniță!
DAS Dorohoi - Anunț privind acordarea suplimentului de energie cu lemne, combustibili solizi şi/sau petrolieri
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord