Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Marius Budăi: „Pe lângă faptul că suntem moldoveni, trebuie să venim și cu soluții pentru județul nostru” - VIDEO
Realitatea DorohoianăData 13.05.2024 - 13:21:39
Politic
Fostul ministru al Muncii, deputatul PSD Marius Budăi, a explicat de ce i-a întins mâna candidatului PNL pentru Consiliul Județean, Valeriu Iftime, pe scena de la Popăuți.
DISTRIBUIE           

Așa cum i-am spus și dânsului, toți suntem moldoveni în suflet, nu doar pe tricou. Dar asta nu aduce nimic pentru dezvoltarea județului nostru. Pe lângă faptul că suntem moldoveni, trebuie să venim și cu soluții administrative, care să genereze dezvoltare. De aceea, i-am spus domnului Iftime, că trebuie să venim și cu fapte, cu programe, pentru că la finalul competiției electorale va trebui să colaborăm pentru județul nostru”, a explicat Marius Budăi.

Deputatul PSD a mai spus că așteaptă de la PNL să prezinte și soluții concrete pentru județul Botoșani. „Deocamdată, singura propunere a PNL pentru Botoșani e că sunt moldoveni. E foarte frumos, dar nu e suficient. Adică e nevoie și de soluții. Candidatul PSD pentru Consiliul Județean, Lucian Trufin, a pus pe masă un program cu 10 proiecte majore, centrate pe dezvoltarea producției locale, crearea de locuri de muncă, salarii decente pentru salariați calificați, precum și asigurarea accesului la sănătate și respectul față de pacienți. Asta pe lângă proiectele de dezvoltare a infrastructurii rutiere, sanitare și sociale”, a precizat reprezentantul PSD Botoșani.

Referitor la declarația premierului Marcel Ciolacu, fostul ministru Marius Budăi a explicat că afirmațiile președintelui PSD nu se refereau la moldoveni, ci la persoanele care nu știu unde se află pe hartă județul Buzău. „Dacă ne uităm la ce a făcut Marcel Ciolacu pentru Moldova, cred că are mai multe rezultate decât toți premierii de dreapta la un loc. La finalul anului vom circula pe 150 de kilometri pe Autostrada Moldovei, iar lucrările la Spitalul Regional au fost în sfârșit deblocate, ca să dau doar două exemple”, a explicat Marius Budăi.

Comandat de Partidul Social Democrat - Organizația Județeană Botoșani, Realizat de SC Direct Research SRL, Cod Unic de Identificare mandatar financiar coordonator 21240002.

 

Urmăriţi ştirile RealitateaDorohoiana.ro si pe Google News

Comentarii


Articole din aceeași categorie
(P) Valeriu Iftime - “Dacă asta este părerea tinerilor despre județul lor, înseamnă că managementul local a eșuat complet” - VIDEO
(P) Lucian Trufin „Soluția pentru a ține tinerii în Botoșani e să îi învățăm o meserie bine plătită, după modelul școlii de meserii de la Vlăsinești”
(P) Despre modelele în administrație și eșecul județului Botoșani - VIDEO
(P) Lucian Trufin: „Obiectivul meu este ca pacienții din spitalele aflate în cordoonarea Consiliului Județean Botoșani să fie tratați la fel ca în spitalele private”
(P) Cum va arăta programul „RESPECT PENTRU PACIENȚI” anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani
(P) Lucian Trufin își prezintă soluțiile pentru Sănătate. Candidatul PSD pentru Consiliul Județean: „Vom construi 3 spitale noi în județ” - VIDEO
(P) Lucian Trufin: „Unitățile medicale mobile vor aduce cabinetul medical la fiecare botoșănean acasă”
Deputat Alexandra Huțu: „Vești bune de Ziua Familiei pentru cuplurile care vor să devine părinți: Programul Național pentru creşterea natalităţii continuă și în acest an.”
Sondaj
Mergeți la vot la alegerile locale și europarlamentare din data de 9 iunie?
Cele mai citite
(P) Caravana Medicală AUR prezentă ieri la Șendriceni - FOTO&VIDEO
828
The Color Run, activitate în premieră la Dorohoi, de Ziua Copilului
480
Anunț angajare! O asociație din județ angajează „GOSPODAR”
471
Pelerinaj la mănăstirile din zona Neamțului pentru elevii cu rezultate deosebite la Olimpiada de Religie - FOTOGALERIE
438
Spitalul Municipal Dorohoi angajează medic specialist pediatru
341
Tânără din Hilișeu Horia dată dispărută!
339
(P) Caravana medicală AUR – Un nou început pentru sănătatea botoșănenilor
334
Ziua Copilului 2024 – Vezi programul propus de către organizatori!
311
Incendiu provocat de câțiva copii care s-au jucat cu focul
306
ANUNȚ - DAS Dorohoi angajează patru medici școlari cu jumătate de normă, la Cabinetele Medicale Școlare
292
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Spitalul municipal Dorohoi angajează registrator medical
Spitalul municipal Dorohoi angajează infirmieră
Spitalul municipal Dorohoi angajează asistent medical debutant
Spitalul Municipal Dorohoi angajează medic neurolog
Spitalul Municipal Dorohoi angajează medic generalist
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord