Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Peste 200 de sancțiuni, în valoare de peste 100.000 de lei, aplicate de către polițiștii din județ într-o zi
Realitatea DorohoianăData 07.01.2023 - 22:32:42
Infractional
Foto generic
DISTRIBUIE           

Botoșani

La data de 6 ianaurie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmerie Botoșani au oraganizat o acțiune, în municipiul Botoșani, pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte de natură a tulbura ordinea și liniștea publică, în zona lăcașurilor de cult, cu prilejul sărbătorii religioase a Botezului Domnului.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate aproximativ 40 de persoane, au fost controlate 17 autovehicule și au fost efectuate 6 testări cu apartul etilotest.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 5.000 de lei și au fost reținute 3 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

 

Flămânzi

La data de 6 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 8 au organizat o acțiune pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate aproximativ 40 de persoane și au fost controlate 20 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 2.500 de lei, 3 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială.

 

Ștefănești

La data de 6 ianuarie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești și cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere comise ca urmare a consumului de alcool.

În cadrula activităților desfășurate au fost legitimate 50 de persoane, au fost controlate 36 de autovehicule și au fost efectuate 13 testări cu aparatul etilotest.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.600 de lei, dintre care, o sancțiune a fost aplicată pentru apelarea nejustificată a numărului de urgență 112.

 

Serviciul Rutier

La data de 6 ianuarie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu polițiști ai celorlalte subunități de poliție rutieră, au organizat o acțiune, pe raza întrgului județ, pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere care au ca principală cauză generatoare, nerespectarea regimului legal de viteză.

În cadrul activității desfășurate au fost aplicate 91 de sanțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 50.000 de lei, dintre care, 62 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea vitezei legale.

Totodată, au fost reținute 13 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

 

În cadrul activităților specifice desfășurate de polițiștii botoșăneni, pe raza întregului județ, în cursul zilei de 6 ianuarie 2022, au fost efectuate 38 de intervenții, majoritatea semnalate prin apel 112, în urma cărora au fost aplicate 233 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 100.000 de lei.

 

Urmăriţi ştirile RealitateaDorohoiana.ro si pe Google News

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Șoferi din Dorohoi și Botoșani sancționați pentru conducere agresivă
Depistat la volan, la Stânca, cu permisul de conducere suspendat
Barurile și discotecile din județ „călcate” de polițiști. Aceștia au aplicat sancțiuni de aproximativ 60.000 de lei în trei zile
Lemne confiscate de jandarmi. Șoferul nu avea documente legale
Accident rutier fără victime. Unul din șoferi era băut. Polițiștii au fost sesizați prin112
Percheziții la domiciliile unor braconieri din județ. Polițiștii au descoperit nouă câini din rasa Ogar și au aplicat amenzi de 9000 de lei
Razie a polițiștilor rutieri din județ. Au fost aplicate amenzi de peste 20.000 de lei - FOTO&VIDEO
Dorohoian prins la volan, pe Bulevardul Victoriei, cu alcoolemie record
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Noros
-4.91 °C
Minim: -5.63 °C
Maxim: -2.17 °C
Cele mai citite
Spitalul Municipal Dorohoi ANGAJEAZĂ asistenți medicali. Vezi condițiile de concurs!
2913
Pompier dorohoian decedat astăzi dimineață, la doar 45 de ani. Mesajul colegilor la vestea tragică
2614
Femeie gasită moartă într-un pârâu. Ea fusese dată dispărută în urmă cu câteva zile
1694
ANGAJĂRI la Spitalul Municipal Dorohoi: Este nevoie de o infirmieră și doi asistenți medicali. Vezi condițiile de concurs
969
Dorohoian prins la volan, pe Bulevardul Victoriei, cu alcoolemie record
799
DOROHOI - Vând sau închiriez spațiu comercial în centrul municipiului
673
Accident rutier la Dorohoi. Unul dintre șoferi era sub influența alcoolului și a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge
562
Bărbat din Hilișeu Horia, condamnat pentru ucidere din culpă, identificat și escortat la penitenciar de către polițiști
511
Alte angajări la Spitalul Municipal Dorohoi. Trei asistenți medicali și o îngrijitoare, sunt noile posturi scoase la concurs
483
Bărbat din Neamț reținut de polițiștii dorohoieni. A înșelat o tânără prin metoda „șmen”
413
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS Dorohoi ANGAJEAZĂ consilier/psihopedagog special. Vezi condițiile de participare la concurs
Spitalul Municipal Dorohoi ANGAJEAZĂ o îngrijitoare și trei asistenți medicali generaliști. Vezi condițiile de participare la concurs
Alte angajări la Spitalul Municipal Dorohoi. Trei asistenți medicali și o îngrijitoare, sunt noile posturi scoase la concurs
Noi angajări la Spitalul Municipal Dorohoi. Sunt căutați doi asistenți medicali generaliști și un asistent medical balneofiziokinetoterapeut. Vezi condițiile de concurs!
DAS Dorohoi angajează consilier/psihopedagog special
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord