Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
PSD Botoșani anunță o campanie pozitivă pentru alegerile europarlamentare și locale bazată pe proiecte și soluții concrete pentru fiecare comunitate locală
Realitatea DorohoianăData 09.04.2024 - 09:44:27
Politic
PSD Botoșani a depășit deja numărul de semnături necesar pentru înscrierea candidaților social-democrați pentru alegerile locale din 9 iunie și există în continuare solicitări din partea susținătorilor PSD de a semna pe listele de candidați.
DISTRIBUIE           

Așadar, PSD Botoșani este pregătit să intre în competiția electorală și anunță că va desfășura o campanie pozitivă, bazată pe prezentarea candidaților PSD și a soluțiilor pe care aceștia le propun comunităților locale.

Pe oamenii obișnuiți nu îi preocupă atacurile politice, la persoană, pe care deja le vedem în presa botoșăneană și în mediul online. Pe oameni îi interesează ce soluții le propun candidații înscriși în competiție. Deci vom merge pe soluții și în această campanie, la fel cum am făcut de fiecare dată. Materialele PSD vor prezenta candidații și proiectele lor din fiecare comunitate locală, inclusiv ale primarului Cosmin Andrei și ale candidatului la președinția Consiliului Județean Botoșani Lucian Trufin. Nu vor conține atacuri la adresa adversarilor, cum am văzut în fițuicile altor partide. Îi lăsăm pe ceilalți cu scandalurile politice, noi vom veni cu soluțiile”, a declarat președintele PSD Botoșani, Doina Federovici.

În același timp primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a lansat un apel către locuitorii municipiului să voteze o majoritate stabilă în viitoarele consilii locale și în Consiliul Județean, pentru eliminarea blocajelor politice apărute din cauza disputelor dintre partidele reprezentate în administrația locală a municipiului și a județului.

În acest mandat am finalizat multe dintre proiectele de dezvoltare ale municipiului și le mulțumesc mult botoșănenilor pentru că au fost alături de mine și pentru că am găsit împreună soluții la multe probleme din oraș. Am avut însă o majoritate fragilă în Consiliul Local și din acest motiv unele lucruri nu s-au realizat atât de repede pe cât mi-aș fi dorit. Îi îndemn deci pe botoșăneni să voteze o majoritate stabilă și la Consiliul Local și la Consiliul Județean, de aceeași culoare cu primarul pe care și-l doresc, astfel încât să accelerăm dezvoltarea orașului nostru”, a afirmat primarul social-democrat.

Urmăriţi ştirile RealitateaDorohoiana.ro si pe Google News

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Caravana Medicală AUR ajunge în comuna Trușești: Consultații oftalmologice gratuite și ochelari pentru locuitorii în nevoie
Sistem antigrindină pentru Botoșani
Dan Șlincu, deputat PSD: „Botoșănenii vor circula pe Autostrada Moldovei de la Pașcani la București”
Comunicat USR Botoșani - Procesul de alegeri interne din USR este în plină defășurare
Botoșănenii invitați să se înscrie în AUR
Comunicat - Cătălin Flutur schimbat de la conducerea PNL Botoșani, din cauza rezultatului slab obținut la alegeri. Vezi cine a preluat șefia organizației
Primarul Dorin Alexandrescu mulțumește dorohoienilor - „Fãrã implicarea dumneavoastră ORAŞUL REALIZÃRILOR, nu ar fi prins contur!”
Candidatul AUR pentru funcția de primar al municipiului a votat pentru „schimbarea cinstită a Dorohoiului” - FOTO
Sondaj
Cele mai citite
Mesaj de condoleanțe la decesul lui Cristi Săcălianu
4738
Dan Șlincu la decesul lui Cristi Săcălianu: „Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag!”
1930
DOROHOI – În atenția conducerilor instituțiilor publice și operatorilor economici
1412
ATENȚIE! Este posibilă limitarea furnizării apei, în aceste zile, în Dorohoi, Broscăuți, Șendriceni, Brăești și Leorda
1118
Cod galben de ceață, până la ora 08:00, în câteva localități din județ!
1059
Incendiu la Broscăuți. Au ars vegetația uscată de pe aproximativ 100 de metri pătrați, mai mulți salcâmi și o cantitate însemnată de resturi vegetale
361
Mașină incendiată noaptea trecută!
320
Motociclistă spitalizată în urma unui accident rutier petrecut într-un sens giratoriu din Dorohoi
300
Comunicat de presă - „Verde pentru viitor” nr. 663/H/13.06.2024
294
Județul botoșani topit de căldură în următoarele trei zile. COD ROȘU de caniculă sâmbătă și duminică, temperaturi de peste 40 de grade Celsius!
275
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
PRIMĂRIA DOROHOI - Anunţ de participare la licitaţie pentru concesiune bunuri; PRIVAT
Comunicat de presă - „Verde pentru viitor” nr. 663/H/13.06.2024
Primăria Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI terenuri (domeniul PUBLIC)
(P) Vând motocoasă, preț 3300 lei negociabil
Post de îngrijitor scos la concurs la Jandarmeria Botoșani
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord