Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Zilele Municipiului Dorohoi – „Melodia Show”, un alt eveniment de succes! Acțiunile continuă până la sfârșitul săptămânii - FOTOGALERIE
Realitatea DorohoianăData 08.10.2021 - 12:43:54
Educatie
Evenimentele dedicate Zilelor Municipiului Dorohoi de anul acesta au fost despre oameni dragi, despre stare, despre emoție, despre legătura ce se creează într-o comunitate adevărată. Ne-am bucurat împreună de evenimente diverse, de la spectacole de teatru, până la expoziții de artă, astfel încât toată lumea să se poată regăsi. Și, poate cel mai important, ne-am bucurat și am fost alături, în primul rând, de cei dragi ai noștri: Oamenii Dorohoiului, oameni aparte, oameni cum n-ai să mai întâlnești nicăieri în lumea acesta.
DISTRIBUIE           

Și evenimentul din data de 7 octombrie, de la Sala Teatrului, spectacolul „Melodia Show”, a fost unul cu totul special, deoarece a adunat o serie dintre cei mai talentați copii ai Dorohoiului. Talentul lor se recunoaște și se simte imediat prin faptul că la toate evenimentele la care am avut bucuria de ai vedea pe scenă, au mers tot timpul purtând o flacără menită să sprijine și să înalțe toate celelalte valori ale ființei umane. Este important să îi susținem și să le fim alături pe drumul lor, gândindu-ne și la faptul că dacă vrei să mergi pe un drum luminat și nu-ți folosești propria lumină, măcar aproprie-te de cei care luminează mult. Noi îi felicităm din tot sufletul și le urăm să aibă parte de tot ce este mai bun și mai frumos!

Pentru munca și implicarea lor, participanții au primit în semn de apreciere și dragoste o diplomă de excelență pentru performanță în muzică din partea domnului primar Dorin Alexandrescu și a Casei Municipale de Cultură. În aceeași măsură, îi felicităm pe părinții și mentorii lor, doamna Ana Camelia Mihăilă Andrieș și domnul profesor Liviu Ciulei pentru tot efortul pe care l-au depus în devenirea lor ca Oameni și Artiști și îi asigurăm de toată prețuirea noastră. Pentru noi este o mare bucurie și mândrie ca fac parte dintre oamenii Casei.

Aceste două săptămâni dedicate Zilelor Municipiului au fost o călătorie extrem de frumoasă, care a adus un suflu nou, o nouă identitate de brand, scopul principal al acestei transformări fiind aceea de a ne alinia la necesitățile și la perioada dificilă pe care o parcurgem cu toții. Acest format a favorizat inițiative frumoase, a creat modele, a adus un schimb de experiență și a promovat valori autentice. Felicitări tuturor celor implicați în proiectarea și organizarea lor precum și tuturor celor care au participat și care au fost alături de noi atât în mod fizic cât și în mediul online, demonstrând încă o dată că pe lângă multe alte calități, Dorohoiul are în primul rând Suflet.

Vă așteptăm în continuare să ne fiți alături și să vă bucurați de evenimentele ce se vor derula în municipiul nostru. Astfel, sâmbătă, 9 octombrie vă așteptăm de la ora 14:00 la Cinematograf „Melodia” la întâlnirea cu gașca de actori din serialul 6ase, iar duminică, 10 octombrie, la Sala Teatrului, vă dau întâlnire cu Adi Beznă și Ocru într-un spectacol omagiu adus poetului Andrei Maftei.

 

Manager Casa Municipală de Cultură Dorohoi,

Emanuela Chitic Ciurciun

Comentarii


Articole din aceeași categorie
CINEMA MELODIA - FILMELE SĂPTĂMÂNII 15 - 21 OCTOMBRIE
DOROHOI – Eveniment la Cinema Melodia: Avanpremiera serialului „6ASE” și concert cu vedetele din film - FOTOGALERIE
Event: “Complet Necunoscuți” - Spectacol de film la Cinema Melodia. Regizor, dorohoianul Octavian Strunilă - VIDEO
Super-eveniment la Cinema Melodia - Avenpremiera serialului 6ASE, întâlnire cu actorii, sesiune de autografe
„Melodia Show”, spectacol susținut de către copiii talentați ai Dorohoiului, la Sala Teatrului
Expoziția pictorului ieșean Sorin Otînjac la Memorialul Ipotești
Casa Municipală de Cultură Dorohoi: „ Doar prin școală și prin educație creșterea noastră către Oameni întregi se realizează într-un mod trainic și armonios”
Biblioteca B.O.M.D, lansată de ziua Educației - FOTO
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Noros
10.85 °C
Minim: 5.5 °C
Maxim: 13.55 °C
Cele mai citite
DOROHOI – 5 TO GO, o nouă cafenea în municipiu. „Smile, there’s coffee!”, este sloganul care convinge! - FOTOGALERIE
2078
ANUNŢ - În atenţia cetățenilor Municipiului Dorohoi, solicitanţi de ajutoare pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energie!
1616
Mesaj de condoleanțe la trecerea în neființă a doamnei învățătoare Doina Zahariuc
940
ALERTĂ DOROHOI! - COMUNICAT – Rata de infectare cu virusul SARS-COV 2 a depășit trei cazuri la mia de locuitori. Vezi interdicțiile impuse!
846
Amenzi de peste 10000 de lei aplicate de către jandarmi în acest week-end
689
Dorohoi – Comunicat SVSU privind rata de infectare în municipiu
593
Comunicat SVSU Dorohoi: Rata de incidență la nivelul municipiului
592
DOROHOI – Locuitorii de pe mai multe străzi, fară apă la robinete, din cauza unei avarii
569
VÂND CASĂ ÎN DOROHOI
468
Spitalul Municipal Dorohoi angajează electrician
467
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
PRIMĂRIA DOROHOI - ANUNȚ DE LICITAȚIE VÂNZARE, doar domeniu privat
ANUNŢ - În atenţia cetățenilor Municipiului Dorohoi, solicitanţi de ajutoare pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energie!
PRIMĂRIA DOROHOI - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
DOROHOI – 5 TO GO, o nouă cafenea în municipiu. „Smile, there’s coffee!”, este sloganul care convinge! - FOTOGALERIE
VÂND CASĂ ÎN DOROHOI
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord