Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Anna Lesko concertează sâmbătă la Dorohoi, în cadrul evenimentului “Serbările normalităţii”/VIDEO
Data 22.10.2015 - 14:09:15
Local
Anna Lesko, Liviu Teodorescu şi MC Adi Nartea, vor concerta sâmbătă la Dorohoi. Concertul va începe la ora 19,00 şi se va desfăşura pe o scenă amplasată pe strada 1 Decembrie, lângă stadion. Concertul face parte dintr-un proiect mai amplu, derulat la nivel naţional, intitulat “Serbările normalităţii” şi este organizat de Agenţia Naţională pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi.
DISTRIBUIE           
Anna Lesko, Liviu Teodorescu şi MC Adi Nartea, vor concerta sâmbătă la Dorohoi. Concertul va începe la ora 19,00 şi se va desfăşura pe o scenă amplasată pe strada 1 Decembrie, lângă stadion. Concertul face parte dintr-un proiect mai amplu, derulat la nivel naţional, intitulat “Serbările normalităţii” şi este organizat de Agenţia Naţională pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi.



Tot în cadrul acestui eveniment, vineri, 23 octombrie, începând cu ora 18,00, Sala Teatrului va găzdui o dezbatere, moderată de campiona olimpică Elisabeta Lipă, în care vor fi abordate temele principale ale campaniei, egalitatea de şanse, violenţa în familie şi traficul de persoane.

Sâmbătă, va fi o zi plină de momente dedicate celor mici, activităţi, dezbateri, concursuri şi karaoke pentru toate vârstele, alături de MC Adi Nartea, toate desfăşurându-se pe scena ce va fi instalată pe strada 1 Decembrie.

Accesul este gratuit, activităţile încep de la ora 11:00, iar concertele de la 19:00.

Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați vă invită la Serbările Normalității, o campanie națională, cu un puternic focus pe comunitățile locale, parte din Proiectul “Start - o viață de calitate în siguranță”!

Proiectul “Start - o viață de calitate în siguranță”, dezvoltat de Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între femei și bărbați, în parteneriat cu Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, își propune să crească gradul de conștientizare a tuturor actorilor sociali cu privire la principiile egalității de șanse, a fenomenului violenței domestice și traficului de persoane, la nivel național și să dezvolte mecanisme și măsuri eficiente, integrate și sistemice, pentru prevenirea, combaterea, intervenția și monitorizarea violenței domestice și a traficului de persoane la nivel național.

Violenta domestică, lipsa egalității de șanse și traficul de ființe umane nu își au locul într-o normalitate autentic europeană! Toate trei sunt probleme ale societății românești, probleme care trebuie conștientizate, dezbătute și eradicate! Te invităm la dezbaterea acestor probleme și la celebrarea unei normalități autentic europene în cadrul campaniei și seriei de evenimente Serbările Normalității!

În cadrul campaniei vor fi realizate 56 de evenimente, însoțite de dezbateri,  în perioada octombrie-decembrie 2015, în 56 de municipii din cele 8 regiuni de dezvoltare ale României, menite să instituie, chiar și numai pentru câteva zile, o stare de normalitate care exclude violența domestică, traficul de persoane și lipsa egalității de șanse, stare de normalitate care promovează dezbaterea și dialogul social!

Cele 56 de evenimente locale, fiecare pe durata a două zile, se vor bucura de susținerea unui număr mare de personalități marcante din viata socio-culturală, cât și de un suport media impresionant, atât la nivel de media cu acoperire locală, cât și la nivel de acoperire națională.

Pentru detalii vă rugăm să consultați website-ul campaniei, la adresa: www.serbarilenormalitatii.ro.



Urmăriţi ştirile RealitateaDorohoiana.ro si pe Google News

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Femeia din Coșula, dată dispărută ieri, a fost găsită. Zeci de forțe de ordine mobilizate pentru găsirea acesteia
Femeie din Coșula dată dispărută
Elevi învățați de către jandarmii botoșăneni cum să se apere de câinii agresivi
Campanie ISU Botoșani - Detectoare de fum și de monoxid de carbon, instalate gratuit în locuințele familiilor nevoiașe din județ - FOTOGALERIE
Minoră din Botoșani dată dispărută. Sunați la 112 dacă o vedeți pe Maria!
Femeie din Carasa spitalizată în urma arsurilor suferite într-un incendiu care i-a cuprins casa
Patru incendii produse în ultimele ore
Minorul a fost găsit. Zeci de polițiști s-au mobilizat pentru identificarea acestuia
Sondaj
Cele mai citite
Dorohoian în stare gravă preluat de elicopterul SMURD - FOTOGALERIE&VIDEO
628
Incendiu devastator în satul Grivița, comuna Cordăreni. 70 de vaci dintr-un adăpost de animale s-au făcut scrum. Intervenție de amploare a voluntarilor din comună și a pompierilor dorohoieni și botoșăneni - VIDEO&FOTO
616
DOROHOI - Rezultate deosebite și calificări la etapa Națională obținute de elevii dorohoieni la Olimpiada de Religie Ortodoxă
556
Pagube însemnate în urma incendiului de ieri de la Grivița, comuna Cordăreni. Pompierii au stabilit cauza probabilă care a generat incendiul
429
Comunicat CJ - Finanțare de 7,5 milioane de lei atrasă de Consiliul Județean Botoșani
388
Dan Șlincu: “Guvernul a aprobat autostrada care trece prin județul Botoșani”
334
Bărbat din Păltiniș, condamnat de către judecători, identificat și escortat la penitenciar
323
Jandarmii botoșăneni vor verifica respectarea prohibiției la pescuit
301
40.000 de țigări de contrabandă descoperite la Stăuceni, într-o maşină condusă de un tânăr de 19 ani - FOTO
286
A pătruns în curtea Liceului „Al Vlahuță” din Dorohoi, cu un cuțit și a făcut scandal. Acum este cercetat penal
283
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Spitalul Municipal Dorohoi angajează brancardier
Spitalul Municipal Dorohoi angajează îngrijitor
Spitalul Municipal Dorohoi angajează asistent medical generalist pentru Secția chirurgie generală
Spitalul Municipal Dorohoi – Anunț de angajare!
Primăria Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru concesiune bunuri; PUBLIC
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord