Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Local
Două anexe făcute scrum în urma unui incendiu provocat de un coș de fum neprotejat termic
Două anexe dintr-o gospodărie din localitatea Viișoara au ars complet în urma unui incendiu izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui coșului de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.
Proiectil exploziv descoperit întâmplător, la Ipotești, cu ajutorul detectorului de metale
Un element de muniție rămas neexplodat din timpul celui de-al doilea război mondial, a fost descoperit ieri, în pădurea Ipotești, de o femeie pasionată de detecția de metale.
Pompierii botoșăneni alături de copiii cu sindrom Down - FOTOGALERIE
„Ștafeta prieteniei” a fost predată duminică, 19 martie, la Botoșani, de către pompierii și copiii cu sindrom Down din mai multe județe ale Moldovei, într-o competiție sportivă unică în România.
Proiectil exploziv descoperit astăzi în județ - FOTO
Un proiectil exploziv a fost găsit, astăzi, în apropierea localității Buda.
Dorohoienii de pe două străzi și locuitorii din Stracova și Gherghel, rămân mâine fără apă
În vederea efectuării lucrărilor de cuplare a conductei din PEHD Ø 250 mm, localizată pe str. Spiru Haret, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunţă...
Tânără din Mileanca dată dispărută. A plecat de acasă în seara zilei de 12 martie și nu a mai revenit
Polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără, de 23 de ani, din comuna Mileanca a părăsit în mod voluntar domiciliul,...
Furaje de pe zece hectare făcute scrum astăzi după-amiază
24 de tone de furaje și vegetaţia uscată de pe aproximativ zece hectare au ars, în această după-amiază, în urma a trei incendii produse pe raza...
Minoră din Corni dată dispărută
Polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră, de 15 ani, din comuna Corni a părăsit în mod voluntar domiciliul, in...
Incendiu de vegetație uscată. Intervenție dificilă a pompierilor
Aproximativ un hectar de vegetație uscată și stuf au ars, în această noapte, pe un câmp de la marginea localității Vlăsinești. Incendiul se manifesta...
Locuință afectată de un incendiu, la Horodiștea
Casa în care locuiau două familii din localitatea Horodiștea a luat foc, aproape de miezul nopții, cel mai probabil din cauza unui coș de fum neprotejat...
Cod galben de vânt în județ
Meteorologii au actualizat prognoza meteo și spun că până mâine dimineață, la ora 04.00, în județul Botoșani, vântul va sufla cu 50-65 km/h,...
Pompierii botoșăneni au donar sânge, de 8 martie - VIDEO&FOTOGALERIE
Ziua de 8 martie, dată la care se sărbătorește MAMA – simbol al vieții, i-a inspirat pe pompierii botoșăneni să organizeze o nouă acțiune...
DOROHOI – Ziua femeii sărbătorită la Centrul de zi pentru persoane vârstnice - FOTOGALERIE
În ziua de 8 martie, Centrul de zi pentru persoane vârstnice din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiul Dorohoi a organizat un eveniment special pentru a sărbători Ziua Internațională a Femeii. Invitat special a fost primarul Dorin Alexandrescu.
Casă din Rădăuți Prut făcută scrum, în miez de noapte
Casa unui bărbat, în vârstă de 60 de ani, din localitatea Rădăuți Prut a luat foc, noaptea trecută, aproape de miezul nopții, cel mai probabil din cauza jarului căzut din sobă pe materiale combustibile. Când și-a văzut locuința în flăcări, proprietarul a ieșit imediat și a cerut ajutor, însă flăcările s-au extins rapid.
Acoperișul unei case în flăcări din cauza coșului de fum
Casa unei familii din localitatea Stâncești, a fost în pericol, sâmbătă după-amiază, din cauza unui incendiu izbucnit în jurul coșului de fum. Când a observat flăcările, proprietara a cerut ajutorul pompierilor.
Tone de furaje arse într-un incendiu
Aproximativ trei tone de furaje, depozitate într-o gospodărie de pe strada Tunari, din municipiul Botoșani, au ars în urma unui incendiu.
Cinci elevi de la un liceu din Botoșani au fost polițiști pentru o zi - VIDEO&FOTOGALERIE
Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani a primit vizita unor elevi de la Colegiul Național A.T. Laurian, care și-au dorit să petreacă câteva ore în umbra unui polițist pentru a putea observa îndeaproape care sunt activitățile pe care aceștia le desfășoară.
Exercițiu de evacuare în caz de cutremur, la Școala Gimnazială nr. 11 Botoșani - FOTO
Peste 50 de elevi și cadre didactice au fost evacuați, astăzi, pe timpul unui exercițiu organizat la Școala Gimnazială nr. 11 din municipiul Botoșani. La activitate au participat copiii din două clase.
Tragedie rutieră petrecută în această dimineață, pe un drum din județ
Un tânăr, în de 31 de ani, și-a pierdut viața, în urma unui accident rutier produs, în această dimineață, în intersecția DN 29 cu DJ 294, la ieșirea comunei Unțeni.
Sute de copii în vizită la pompieri - FOTOGALERIE
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a organizat și astăzi, „Ziua Porţilor Deschise”. Astfel, pentru câteva ore, porțile subunităților operative ale ISU din Botoșani, Dorohoi, Săveni și Ștefănești au fost deschise pentru toți cei care au dorit să vadă autospecialele de intervenție...
Dorohoian sărbătorit la împlinirea vârstei de 101 ani! - FOTO
Un dorohoian, care a depășit pragul celor 100 de ani, a fost sărbătorit astăzi, 28 februarie, de către vecini și autorități.
Pompieri botoşăneni avansaţi în grad, de Ziua Protecției Civile din România - FOTOGALERIE
Cu prilejul Zilei Protecției Civile din România, patru pompieri botoşăneni, care au obţinut rezultate foarte bune în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, au fost înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim.
28 februarie – Ziua Protecției din România
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani îmbracă, de două ori pe an, haina de sărbătoare – pe 28 Februarie - Ziua Protecţiei Civile din România şi pe 13 Septembrie - Ziua Pompierilor din România.
ATENȚIE! - Exercițiu de alarmare publică „MIERCUREA ALARMELOR”, inclusiv în Dorohoi
În data de 1 martie 2023, începând cu ora 10:00, va avea loc exercițiul de alarmare publică, denumit generic “MIERCUREA ALARMELOR”. Astfel, va fi verificat modul de funcționare a tuturor mijloacelor de alarmare publică din județ.
Sute de elevi în vizită la subunitățile ISU Botoșani - FOTOGALERIE
Sute de elevi, de toate vârstele, au vizitat, astăzi, subunitățile ISU Botoșani. Aceștia au avut ocazia să vadă îndeaproape autospecialele folosite în misiunile operative și au primi informații utile cu privire la modul în care trebuie să se comporte pentru a preveni situațiile de urgență.
Acțiune a polițiștilor rutieri pentru verificarea atelajelor hipo
La data de 26 februarie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat o acțiune în mediul rural, zona orașului Flămânzi, pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere produse ca urmare a nerespectării regulilor de circulație de către conducătorii atelajelor hipo.
Peste 600 locuri de muncă disponibile astăzi în județ. Vezi LISTA comunicată de AJOFM
Un număr de 606 locuri de muncă sunt disponibile astăzi la nivelul județului Botoșani, conform datelor centralizate de AJOFM Botoșani de la agenții economici.
Zilele Porților Deschise la subunitățile ISU din Botoșani, Dorohoi, Săveni și Ștefănești
În perioada 27 februarie – 03 martie, între orele 09:00 – 15:00, subunitățile Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Botoșani, Dorohoi, Ștefănești și Săveni, își vor deschide porțile pentru toți cei care își doresc să afle cu ce se ocupă salvatorii militari.
Puncte de informare preventivă în municipiile Dorohoi și Botoșani și orașul Săveni - FOTOGALERIE
„Împreună, mai pregătiți”, sub acest slogan s-a început desfășurarea, începând de sâmbătă, puncte de informare preventivă cu tematică de protecție civilă, în zonele cu public numeros din municipiile Botoșani și Dorohoi, precum și orașul Săveni, transmit reprezentanții ISU Botoșani.
Exercițiu de evacuare în caz de incendiu, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” Botoșani - FOTOGALERIE
Reacția actorilor, dar și a spectatorilor care au fost, sâmbătă, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” a fost testată în cadrul unui exercițiu de evacuare în caz de incendiu. Potrivit scenariului, mai multe elemente de decor de pe scena teatrului au luat foc în timpul spectacolului, fiind simulați toți pașii ce trebuie urmați...
25 februarie – 04 martie – „Săptămâna Protecției Civile” - VIDEO
În fiecare an, Ziua Protecției Civile din România este sărbătorită pe 28 februarie. Pentru marcarea acestui moment, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență organizează, la nivel național, o serie de activități menite să dezvolte comportamentul preventiv.
„Cetățean centenar” din Dorohoi sărbătorit de rude și autorități - FOTO
Dorohoianca Agapia Bordianu, văduvă de veteran de război, născută pe 21 februarie 1923, a fost sărbătorită de familie, prieteni și autorități.
La un pas de tragedie din neatenție - FOTO
Un bărbat, în vârstă de 71 de ani, a suferit un atac de panică după ce bunurile din casa unde locuia au fost cuprinse de flăcări.
Aproape 300 de persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoșani în prima lună a anului
În luna ianuarie 2023, urmare a serviciilor și măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă oferite de AJOFM Botosani, 292 persoane au fost încadrate în muncă, dintre care 122 femei. Din totalul persoanelor ocupate până la data de referință 141 au peste 45 de ani, 43 au vârsta cuprinsă între 35 și 45 de ani, 9 au între 30 și...
Pagina 1/235  
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Noros
7.4 °C
Minim: -0.01 °C
Maxim: 14.82 °C
Cele mai citite
Primăria Dorohoi – Anunț de licitație pentru vânzarea unor terenuri
379
Tânără din Mileanca dată dispărută. A plecat de acasă în seara zilei de 12 martie și nu a mai revenit
358
Peste 40 de ogari, animale sălbatice ținute în captivitate, piei și leșuri de animale, ridicate de polițiști în cadrul unor percheziții într-un dosar privind infracțiuni de braconaj cinegetic - VIDEO&FOTOGALERIE
343
Proiectil exploziv descoperit astăzi în județ - FOTO
314
Dorohoienii de pe două străzi și locuitorii din Stracova și Gherghel, rămân mâine fără apă
300
Locuință afectată de un incendiu, la Horodiștea
300
Aproape 200 de sancțiuni aplicate de polițiștii din județ în ultimele 24 de ore
266
Spectacol de teatru susținut de elevii la actorie din Dorohoi, din cadrul Școlii Populare de Artă „George Enescu” - FOTOGALERIE
246
Cod galben de vânt în județ
226
Minoră din Corni dată dispărută
222
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Primăria Dorohoi - Anunţ privind demararea procesului de informare și consultare a publicului cu privire la intenția de elaborare/actualizare a Planului Urbanistic General și a Regulamentului Local de Urbanism a municipiului Dorohoi
Primăria Dorohoi – Anunț de licitație pentru vânzarea unor terenuri
Primăria Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI terenuri, cu destinația pășune, (domeniul PRIVAT)
DAS Dorohoi - Anunț privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu lemne combustibili solizi şi/sau petrolieri si suplimentului de energie
Anunț - ANGAJĂM instructor auto!
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord