Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Cât de scump este jocul tău favorit de noroc?
Realitatea DorohoianăData 19.11.2022 - 23:16:00
Anunturi
Dacă eşti un fan al jocurilor de noroc atunci cu siguranţă că ai un joc favorit pe care îl accesezi cât de des poţi. Este oaza ta de linişte care îţi aduce pe lângă deconectarea de care ai atât de multă nevoie şi un posibil câştig financiar. Dar ca să ai parte de distracţie şi adrenalină trebuie să ai la dispoziţie un buget de joc cu ajutorul căruia să obţii toate aceste lucruri. Şi trebuie să o recunoaştem cu toţii, jocurile de noroc ne pun la încercare de fiecare dată fondurile financiare.
DISTRIBUIE           

Cât de scump este un astfel de joc de noroc care ţi-a intrat la suflet vom parcurge împreună în rândurile următoare. O să faci cunoştinţă cu costurile jocului tău preferat şi vei decide dacă merită sau nu să îi fii fidel în continuare.

Cât te costă marginea casei?

Cauți cumva jocuri de noroc a cărei margine este în favoarea jucătorului mai mult decat este în favoarea casei? De exemplu, poti intra pe pe Cashpot şi convinge-te de varietatea ofertei care te aşteaptă pe pagina platformei. Începând cu cele mai titrate sloturi până la cele mai populare jocuri de masă, totul ţi se oferă aici la superlativ.

Trebuie doar să ştii că toate jocurile de noroc sunt create de către producătorii cu o caracteristică tehnică numită margine de casă de care trebuie să ţii întotdeauna seama. Marginea de casă este exprimată în procente şi arată care este profitul cazinoului la fiecare pariu depus.

Şi hai să vedem cât te costă o margine de casă la un joc foarte popular precum cel de ruletă. O să alegem varianta de joc a ruletei europene, pentru că marginea de casă este stabilită în acest caz la procentul de 2,72 %.

Dacă ai un buget de 100 RON şi îl pariezi pe tot odată pe o culoare, în caz de succes ţi-ai dublat suma dar pentru eşec ai pierdut 100 pariată. În nici un caz în această ultimă variantă cazinoul nu încasează 2,27% din pariu şi îţi returnează diferenţa până la 100 de RON.

Nu, marginea de casă acţionează pe termen lung astfel încât asigura cazinoului acest procent la pariurile depuse la ruletă. Este dacă vrei o balanţă între pierderile şi încasările realizate la fiecare pariu de ruletă care se va reflecta în final în acest procent care intră în mod cert în contul casei.

Cât te costă baccarat-ul?

Jocul de baccarat are o dinamică rapidă de desfăşurare datorită simplităţii sale renumite. În mod practic, pe durata unei singure ore de pariere o masă de baccarat poate înregistra până la un număr de 70 de pariuri depuse.

Şi dacă luăm în considerare un pariu mediu de 10 RON, vei vedea că pe parcursul unei ore se strâng pariuri în valoare de 700 de RON. Dar marginea de casă în baccarat diferă în funcţie de pariul depus însă din fericire ai la dispoziţie doar 3 tipologii distincte de pariere.

Dacă pariezi pe bancher, marginea de casă este de 1,06%, pariul pe jucător îţi va aduce o margine de casă de 1,24% în timp ce pariul egalitate este creditat cu un procent al marginii de casă care ajunge la 14,36 %.

Un jucător cu experienţă va paria întotdeauna pe bancă, caz în care raportarea este dată de înmulţirea dintre marginea de casă şi totalul pariurilor pe oră care în cazul nostru se rezumă la 1,06% x 700 RON al cărui rezultat înseamnă un total de 7,42 RON pierduţi pe oră.

Să recunoaştem că timp de o oră te-ai distrat cu acest joc şi dacă ai pierdut numai 7 RON poţi chiar spune că ai avut parte de o sesiune perfectă de pariere. În final dacă vrei şanse reale de câştig vei paria numai pe dealer, cea mai bună strategie de urmat în acest joc.

Cât te costă blackjack-ul

În materie de blackjack toţi specialiştii converg către aceiaşi idee, este jocul de noroc cu cele mai mari şanse de succes din toate jocurile de masă. Explicaţia constă în marginea de casă mică a jocului care pleacă de la valoarea de 1% şi poate ajunge până la 0,4%.

Jocul de blackjack are însă o dinamică mai scăzută decât cel de baccarat, aşa că pe parcursul unei ore se aşteaptă depunerea unui maxim de 60 de pariuri. Dar şi în acest caz dacă mizezi de fiecare dată 5 RON la sfârşitul unei ore ai jucat o sumă de 300 RON.

Şi conform calcului identic cu cel din jocul de baccarat, te aştepţi la o pierdere de 1, 2 RON pe oră. Deci indiferent de câte greşeli de pariere vei face pe parcursul unei întregi ore vei avea parte de o pierdere insignifiantă în final.

Tocmai din acest motiv jocul este indicat începătorilor pentru că le diminuează pierderile dar în egală măsură le şi măreşte şansa de câştig. Este jocul cel mai puţin solicitant din punct de vedere financiar şi se explică în acest fel larga popularitate de care încă se bucură.

Cât te costă ruleta

Ruleta este considerată regină între toate jocurile de cazino pentru frumuseţea unică pe care acest joc de noroc o arată în dinamica sa de desfăşurare. Roata care se învârte şi bila care se află în căutarea buzunarului câştigător au fost dintotdeauna factorii principali de atracţie ai acestui joc.

Dar pentru că este atât de popular există şi multe variante în care acest joc este propus de cazinouri. Şi dacă ai ales varianta de ruletă americană atunci trebuie să te aştepţi la o margine de casă situată la procentul de 5,26%.

Este dublul ruletei europene şi acest lucru se va reflecta fără discuţie în banii pierduţi la acest joc. Pentru că un pariu la masa de ruletă presupune şi angrenarea roţii şi aşteptarea căderii bilei pe un număr de pe ea, în joc se depun un maxim de 50 de pariuri la un interval de o oră.

Acum cunoşti cum se face calculul matematic aşa că o să ajungi la rezultatul de 13,5 RON pierduţi dacă pariezi de fiecare dată 5 RON. Deci singura concluzie care se poate trage în cazul acestui joc este că ruleta este un joc costisitor în ciuda faptului că este atât de popular printre jucători, aşa că merită să te gândeşti de 2 ori înainte să îl accesezi.

Concluzie

Când alegi un joc de noroc unde să îţi testezi şansele alege întotdeauna pe cele care oferă o margine cât mai mică de casă. Nu ţi se garantează că vei câştiga sume astronomice dar în mod cert că pierderile vor fi sub control şi bugetul tău de joc îţi va permite să petreci timp îndelungat în faţa jocului preferat.


 

Urmăriţi ştirile RealitateaDorohoiana.ro si pe Google News

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Primăria Dorohoi - Anunț LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Primăria Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI terenuri (domeniul PUBLIC)
Primăria Dorohoi – Anunţ consultare publică!
În atenţia cetaţenilor Municipiului Dorohoi, solicitanţi de ajutoare pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energie!
Spitalul Municipal Dorohoi organizează concurs pentru ocuparea funcției de Director Medical
Primăria Dorohoi – Impozitele și taxele locale pentru anul 2023 în dezbatere publică!
Primăria Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru concesiune bunuri; PRIVAT
Spitalul Municipal Dorohoi angajează director financiar contabil
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Noros
-0.19 °C
Minim: -2.51 °C
Maxim: 1.25 °C
Cele mai citite
În atenția pacienților Spitalului Municipal Dorohoi!
5363
Dorohoian mort din cauza neglijenței constructorilor. Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă - FOTOGALERIE
3651
Mesaj de condoleanțe din partea conducerii CSM Box Dorohoi la moartea antrenorului coordonator Savin Duțu
2890
Tragic! Femeia din Botoșani dată dispărută a fost găsită. Decedată!
1963
Bărbat reținut pentru hărțuire sexuală
1080
Dorohoienii așteptați joi, 1 Decembrie, în număr cât mai mare la ceremoniile dedicate Zilei Naționale a României. Pe lângă festivități, au fost pregătite 1000 de porții de fasole cu cârnați și vin fiert
586
DOROHOI sărbătorește Ziua Națională a României – Programul Zilei de 1 Decembrie 2022
532
Bărbat din Lozna reținut pentru refuz de prelevare de mostre biologice de sânge
516
FOTO - Bărbat din comuna George Enescu spitalizat după ce a suferit arsuri, pe mai bine din jumătatea corpului, în urma unui incendiu. Pompierii dorohoieni au eliminat pericolul de explozie cauzat de o butelie plină cu gaz
465
Tată și fiu rămași fără casă în urma unui incendiu devastator
417
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Primăria Dorohoi - Anunț LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Primăria Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI terenuri (domeniul PUBLIC)
Primăria Dorohoi – Anunţ consultare publică!
În atenţia cetaţenilor Municipiului Dorohoi, solicitanţi de ajutoare pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energie!
Cât de scump este jocul tău favorit de noroc?
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord