Comunicat OFSD Botoșani - Fiecare copil este important! - FOTOGALERIE
Realitatea DorohoianăData 05.06.2022 - 16:45:24
Organizația Femeilor Social Democrate din Botoșani, împreună cu primarul municipiului, Cosmin Andrei și cu viceprimarul Bogdan Buhăianu au organizat de Ziua Internațională a Copiilor un eveniment prin care au promovat prietenia și incluziunea.

Au creat, în Parcul Mihai Eminescu, o lume colorată și veselă, în care s-au distrat, timp de câteva ore, peste 150 de copii din județul Botoșani, cu sau fără dizabilități.

Copiii tipici au făcut echipe cu copiii cu nevoi speciale din cadrul Asociațiilor "Down Activ Moldova!", “Ne Trebuie Speranță”, Asociația Nevăzătorilor, Asociația Părinților Copiilor cu Autism din Botoșani și Asociației „Luisa Maria” din Darabani .

Împreună au participat la ateliere de poezie, de pictură, de desen pe figurine de ipsos, jocuri sportive și alte activități de incluziune gândite special de reprezentanții ONG-urilor pentru a-i ajuta să se împrietenească, să interacționeze, să învețe unii de la ceilalți, să comunice, să se cunoască mai bine, să se accepte. Și nu în cele din urmă, să îi valorifice pe toți în egală măsură.

Ziua Internațională a Copilului a fost liantul între copii, care s-au bucurat de copilărie, de premii și bineînțeles, de tort.

„Fiecare copil este diferit și special și are propriile nevoi, indiferent dacă are sau nu nevoi speciale. Dizabilitatea nu trebuie să fie un motiv de excluziune și nu trebuie să fim la fel pentru a putea dărui unul altuia.

Doar împreună putem construi o lume mai prietenoasă, mai primitoare și mai incluzivă pentru copiii noștri. Este o obligație pe care o avem cu toții, o datorie morală pentru o societate sănătoasă.” a declarat consilierul județean Cristina Breșug.

Dan Șlincu: „Odată cu intrarea PSD la guvernare, Autostrada Moldovei-A7, începe să prindă contur”
Alexandra Huțu: „Astăzi a fost aprobat Programul social de interes național de susținere a cuplurilor și a persoanelor singure, pentru creșterea natalității”
Prioritățile parlamentarilor PSD Botoșani în noua sesiune legislativă: creșterea veniturilor populației, susținerea companiilor românești și reglementarea pieței energiei
Deputatul Alexandra Huțu: „Susținem în continuare dezvoltarea tuturor comunităților locale din Botoșani în ceea ce privește utilitățile de bază pentru botoșăneni”
Deputat Dan Șlincu - Programele susținute de PSD și suplimentarea fondurilor pentru Anghel Saligny au generat 76 de proiecte pentru modernizarea drumurilor din 60 de localități din Botoșani
Alexandra Huțu: „Președintele Administrației Fondului pentru Mediu va efectua vineri o vizită de lucru la Botoșani”
USR acordă CONSULTANŢĂ BOTOŞĂNENILOR INTERESAŢI de finanţarea proiectelor din societatea civilă şi reclamă ilegalităţi în procedura Primăriei Botoşani
OFSD Botoșani alături de copiii din Răuseni - FOTOGALERIE
Noros
Zilele Municipiului Dorohoi, la 615 ani de la prima atestare documentară. Concerte, expoziții și CARLA’S DREAMS în recital. Vezi programul complet!
Două persoane spitalizate în această seară în urma unui accident rutier - FOTO
EXERCIȚIU: Intervenție la un accident rutier cu 14 victime - FOTOGALERIE
Primarul Alexandrescu a semnat la București contractul de finanțare pentru construirea unei creșe în Dorohoi
O nouă investiție la Dorohoi. Primarul Alexandrescu a semnat contractul de execuție a lucrărilor de modernizare a Grădiniței nr. 8
Bărbat din Broscăuți prins conducând fără a deține permis de conducere
Tânăr spitalizat după ce s-a răsturnat cu mașina!
VIDEO&FOTO - Tânăr din Botoșani, în vârstă de 23 de ani, reținut pentru viol și tâlhărie calificată
Armă deținută ilegal, ridicată de către polițiști
Tânără cercetată pentru că nu a predat autorităților 10.000 de lei, găsiți în zona pieței
ÎNCHIRIEZ ÎN DOROHOI
Primăria Dorohoi - Anunț privind scutirea majorărilor de întârziere la plata impozitelor și taxelor locale
Primăria Dorohoi – Anunț licitație publică
DOROHOI - Anunț privind acordarea tichetelor sociale pentru grădiniță!
DAS Dorohoi - Anunț privind acordarea suplimentului de energie cu lemne, combustibili solizi şi/sau petrolieri