Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Trebuie să iei în considerare aceste metode de plată la cazinouri
Realitatea DorohoianăData 12.10.2022 - 14:41:52
Anunturi
Nu doar că trebuie să le iei în considerare, dar pierzi foarte multe avantaje dacă nu le vei folosi în favoarea ta pentru că te vor ajuta să fii mult mai eficient, mai rapid, să efectuezi plăți în mai multă siguranță. Mai mult decât atât, metodele noi de plată s-au schimbat pentru a putea îndeplini condițiile impuse de noile valuri de jucători care au cerințe mult mai mari și vor să simtă că banii lor sunt folosiți pentru servicii cât mai calitative. Deci, astăzi vom încerca să vorbim despre aceste metode de plată și cum funcționează fiecare dintre ele.
DISTRIBUIE           

Paypal

Cele mai populare metode de plată care sunt folosite în cazinourile online sunt cele care funcționează și ele într-un sistem cât mai independent de vechiul sistem bancar, dar care sunt suficient de reglementate încât să îndeplinească aceleași condiții de siguranță. Printre aceste metode de plată se numără și Paypal. Putând fi folosită cu ușurință în majoritatea cazinourilor online și pentru Mozzart rotiri gratuite, Paypal este o metodă de plată foarte accesibilă și extrem de simplu de folosit, mai ales dacă ești la primul tău contact direct cu tehnologia și cu toate aceste astfel de metode de plată digitale. Paypal a fost ideea briliantului Elon Musk, iar digitalizarea a participat foarte mult la succesul acestui mecanism.

Să folosești Paypal este foarte simplu. El funcționează ca un portofel digital, ceea ce înseamnă că poate fi folosit cu ușurință pentru a-ți putea depozita sau stoca finanțele într-un cont de Paypal. Acesta va prelua fonduri de pe cardurile asociate contului și prin urmare, vei putea achita tot felul de lucruri direct din online, direct cu contul tău, alegând chiar tu cardurile care sunt asociate contului. Paypal este și una dintre cele mai folosite metode de plată pentru gambling online.

Skrill

Skrill este un serviciu foarte asemănător celor de la Paypal, dar este posibil ca unele cazinouri să poată percepe plăți prin Skrill, iar cele prin Paypal să fie absente. Skrill funcționează doar ca un portofel virtual și este ceva mai limitat decât Paypal în ceea ce privește toate funcțiile și compatibilitățile internaționale. Dar de ce cazinourile au șanse mai mari să îți ofere plățile prin Skrill și nu prin Paypal? Acest lucru se datorează contextului legislativ din unele țări sau regulilor prea stricte din alte zone geografice.

Skrill este o companie care este mult mai permisivă cu entitățile care oferă servicii de jocuri de noroc și prin urmare, îți va fi mult mai ușor să primești ajutor din partea celor de la Skrill decât din partea celor de la Paypal. Evident, comisioanele sunt și ele diferite, dar acest lucru se stabilește și contractual.

Google Pay

Pentru utilizatorii care nu se pot despărți de propriul ecosistem pe care l-au creat în cadrul furnizorului lor preferat de tehnologie, Google Pay ar putea fi oricând disponibil pentru plăți online. Serviciul Google Pay te poate ajuta să plătești mereu mult mai rapid folosind doar conturile de Google pe care le deții deja probabil de foarte mult timp. Plățile cu telefonul sunt foarte populare în ecosistemul Google este unul dintre cele mai rapide din lume.

Pentru a putea avea acces la Google Pay, tot ceea ce trebuie să faci este să descarci aplicația, să adaugi unul dintre cardurile de debit sau credit în aplicație, iar plățile se vor face doar printr-un singur click. Evident, va trebui cu siguranță să confirmi cu amprenta sau codul de securitate, dar viteza de procesare este incredibilă.

Neteller

Neteller, la rândul ei, este o companie foarte bine cotată, prezentă în industria de gambling și nu numai, dar și foarte fiabilă și compatibilă cu toată serie de servicii din mediul online care au nevoie de procesarea plăților. Neteller poate fi folosit pentru efectuarea plăților pentru o mulțime de produse și servicii, iar cu ajutorul acestei platforme vei putea chiar să trimiți bani prin email.

PayU

PayU este o modalitate de plată populară mai ales pe teritoriul Europei și de obicei pentru o serie de servicii complexe care sunt nevoite să proceseze plăți extrem de repede și să deschidă drumul către un serviciu. Netflix este una dintre companiile care se folosește de PayU pentru ca utilizatorii platformei să poată folosi serviciile de streaming.

PayU este unul dintre acele servicii financiare tranzacționale cu ajutorul cărora vei putea să achiți și comenzi provenite de la eMag. Majoritatea românilor care folosesc PayU sunt foarte familiarizați cu procesul de confirmare al plăților și sunt extrem de mulțumiți de întreg procesul prin care trec.

Concluzie

Acestea sunt cele mai populare metode de plată pe care le poți folosi pentru plățile din cazinouri, iar acolo unde una dintre ele este disponibilă, fii sigur că vei găsi servicii sigure.

Urmăriţi ştirile RealitateaDorohoiana.ro si pe Google News

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Mesaj de condoleanțe din partea primarului Dorin Alexandrescu și a angajaților primăriei Dorohoi, la decesul unuia dintre colegi
VÂND CASĂ ÎN DARABANI
De Valentine's Day împarte dragostea la Pensiunea Splendid!
DAS Dorohoi - Acordarea venitului minim de incluziune
Anunț deces: Alexandru Azoiței a trecut la cele veșnice
DOROHOI - Anunț privind încasarea în numerar a sumelor neutilizate de pe cardurile de energie
DAS Dorohoi – Anunț privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei şi suplimentului pentru energie
Mesaj de condoleanțe transmis de primarul Dorin Alexandrescu
Sondaj
Cele mai citite
Autostradă pentru Botoșani - FOTO
1186
Doliu la Detașamentul de pompieri Dorohoi. Anunțul făcut de către foștii colegi
915
Dependența de jocurile de noroc dezbătută de preoții Protopopiatului Dorohoi în cadrul ședinței lunare - FOTO
743
Campania AUR „Iarna Românilor” la Șendriceni. Locuitorii comunei și-au spus nemulțumirile
693
Bărbat din Lozna prins la Dorohoi conducând cu permisul suspendat
551
Mesaj de condoleanțe din partea primarului Dorin Alexandrescu și a angajaților primăriei Dorohoi, la decesul unuia dintre colegi
527
„Rost și rânduială în satul românesc”, carte lansată la Biblioteca Municipală Dorohoi, în prezența unui public elevat - FOTOGALERIE
443
Poeți consacrați alături de elevii Colegiului Național ”Grigore Ghica”, de Ziua Națională a Lecturii - FOTO
344
APEL UMANITAR - Tânără de 24 de ani, pe lista pentru transplant de cord. Operația salvatoare: 31.000 de euro - FOTO
331
VÂND CASĂ ÎN DARABANI
256
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Mesaj de condoleanțe din partea primarului Dorin Alexandrescu și a angajaților primăriei Dorohoi, la decesul unuia dintre colegi
VÂND CASĂ ÎN DARABANI
De Valentine's Day împarte dragostea la Pensiunea Splendid!
DAS Dorohoi - Acordarea venitului minim de incluziune
Anunț deces: Alexandru Azoiței a trecut la cele veșnice
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord